söndag 13 februari 2011

Min födelsedag!

Jaha, då var man hela 27 år och jag har haft en helt underbar dag. Dagen började med att mamma och Adde sjöng för mig och jag fick frukost på sängen, bra start på dagen. Sen tog jag och mamma en sväng till Täbban för att fixa det sista till kalaset och lite god mat till födelsedagsmiddagen : )
Vid 14 så började gästerna dyka upp och dem som kom var: Addes mamma, pappa, bror 1 med fru och två barn, bror 2 med fru, farmor och farfar. Ja som ni märker så är det ju Addes familj som brukar vara med, men den är gången så fick jag också ha lite familj med : ) Min mamma, mormor och morfar var också här, så mysigt.
På dagens fika så bjöds det på hemmabakade godsaker som kärleksmums, hallonpaj och krokiga kakor. Som tur var så gillade alla det jag bakat, man blir alltid lite nervös när man ska bjuda på sånt man har gjort själv.

Nu hänger jag, Adde och mamma i soffan efter en god middag bestående av skagenröra till förrätt, sen blev det stekt torskt med hackat ägg, skirat smör och soyabönor, riktigt gott.

Avlsutar med lite bilder från dagen, missade såklart att fota allt det jag hade bakat, men men : )

Tack allihopa för att ni grattat lilla mig, blir så glad : )
Kram kram1 kommentar:

 1. Härlig födelsedag du har haft! : - )
  GRATTIS än en gång!

  Myspys att ha mamma hos sig när de vankas födelsedag!

  Nu önskar jag er en godnattsömn!

  KRAMAR i tusen

  SvaraRadera