söndag 19 augusti 2012

En uppdatering!

Fy vad jag är dålig på att blogga nu för tiden : (
Tiden bara flyger iväg. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så Instagramar jag mycket istället. Går ju så snabbt och smidigt. Men jag ska försöka bättra mig här : )

Ja vad har hänt sen senaste inlägget? Har jobbat 2 veckor och i veckan som var hade vi konferens med jobbet som jag har ordnat. Alltid lite nervös för man vill att allt ska klaffa och att alla ska vara nöjda. Det gick väldigt bra och jag fick höra många fina ord efter konferensen. Det blir man ju alltid glad av : )

Vi har även fortsatt fixa här hemma så nu är projekt tvättstuga igång. Vi har en dörr som man kan gå in till tvättstugan utifrån. Men den kommer vi inte ha användning av så vi bestämde oss för att ta bort dörren och sätta in ett fönster istället. Det var ingen lätt match men idag fick vi det klart i stort sett. Bara en strykning färg kvar, sen är det bara att sätta igång med insidan. Fullt ös är det, men vi har fått hjälp som är guld värt.

Har inte berätta så jättemycket om min graviditet och om hur jag mår. Men om ni vill veta så mår jag väldigt bra...än så länge. Bara lite halsbränna emellanåt. Har fått börja äta järntabletter för mitt värde låg lite på gränsen. Känner mig inte alldeles för tung heller, är lite otymplig i visa situationer men det funkar ändå. Går in i v.31 imorgon, inte klokt vad tiden går fort. Har bestämt när jag ska gå hem så nedräkningen har börjat : )

Dags att sova och ladda för en ny jobbvecka.

Ha det gött så länge.
Kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar