måndag 7 april 2014

Sista nedräkningen!

Tills pappan har jobbat klart borta för den här gången. Han överraskade och kom hem i fredags kväll. Jag och Eddie var inte hemma förrän vid 20 och när jag såg bilen stå på parkeringen blev jag så glad. Adde nattade barnet så jag kunde ta det lite lugnt. I lördags kom han hem igen på kvällen för att sen åka igen igår... Nu är han borta tills torsdag och sen är det över. Tar verkligen på krafterna att ta hand om en snart 1,5 åring själv plus att vara typ höggravid. Tålamodet är nästan obefintligt. Får iaf hjälp från farmor med att hämta Eddie på dagis och det är verkligen guld värt.

Trots att jag slitit mig i håret och brutit ihop i tårar emellanåt så har Eddie faktiskt skött sig väldigt bra också. Sovit i sin säng hela nätterna med någon enstaka omstoppning, somnat relativt snabbt och gett sin mamma mycket skratt och kärlek. Men det ska bli skönt att få hem pappa på torsdag ❤️

Ett litet exempel på vad som ger mig gråa hår här hemma...

3 kommentarer:

 1. Haha jag känner igen det där! Att Rex inte går än det hindrar honom inte från att klättra på allt, jämt. Inte alls jobbigt för hans stackars mamma :P När är du beräknad förresten?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, galna ungar 😃 BF är den 10 maj så det börjar närma sig 😊
   Kram

   Radera
 2. Det är så nära, så mysigt med en bebis :) Kram

  SvaraRadera