söndag 27 juli 2014

Halmstad!

Sitter i bilen på väg från Halmstad till stugan utanför Värnamo. Ska stanna en natt så blir inte resan lika lång.

Vi har haft en toppenvecka med underbart väder. Men som vanligt så känns det som att man har för lite tid till allt man vill göra... Hoppas på att komma ner en sväng till innan hösten kommer.

Här kommer BILDBOMB från veckan : )

Hängde en del hemma då det var såååå varmt. Jobbigt för de små att vara på stranden en hel dag. Viktigt att dricka mycket och det är Eddie duktigt på. Skönt att slippa tjata.

Glass till mamman och Eddie kollar in robotgräsklipparen.

Lämnade Alva hemma med mormor en dag och åkte till stranden med Eddie så han fick lite egentid.


Dricker gör han som sagt bra men värre är det med maten. Är en kamp nästan varje måltid. Går verkligen upp och ner. Men ibland går det bra. Här äter han pyttipanna : )


Gladaste ungen ❤️

En dag började vi med italiensk glass och promenad i skogen. På em gick vi ner till stranden för lite plask i havet.


Dessa två är så fina. Eddie är fortfarande så gullig med sin lillsyrra.

I fredags åkte vi och åt lunch på ett cafe som ligger vid vattnet. Blev en snabblunch då Eddie var trött och gnällig och vill bara gå därifrån. Så innan vi gick ner till stranden så fick Adde honom att somna i vagnen. Så vi fick nästan 2 tim i lugn och ro. Alva sov först men vaknade och fick ligga på handduken under ett UV-paraply bredvid oss. Eddie fick plaska en stund när han vaknade innan vi packade ihop oss när vi såg mörka moln komma. Precis när vi började åka så kom världens åskskur. Jäkla va det regnade. Efter ett tag sprack det upp igen.

Igår började dagen med bus i vanlig ordning och sen åkte vi till min morbror och hans familj för bad i deras pool. Första gången för Eddie i djupt vatten och med puffar. Efter ett tag kunde han flyta själv en stund. Får öva nu inför resan till Singapore och Koh Samui i jul : )Världens åskväder kom och gick. Lite hagel blev det också.

Väl hemma så var den ena övertaggad och den andra helt slut : )

Ibland går det att sitta stilla för den unge mannen. Sen bestämde Alva sig för att rulla över till sidan och efter en stund låg hon inte på samma ställe. Hon blir mer och mer rörlig nu : )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar