onsdag 8 oktober 2014

Sjukstuga!

Ja det har varit sjukstuga för hela familjen i en vecka nu. Men vi är äntligen på väg att bli friska. 

Det började med att Eddie sov oroligt natten till onsdag förra veckan. Brukar alltid vara något på G då.... Men han var som vanligt på morgonen så vi åkte till dagis utan några problem. Åkte sen med Alva till Täby centrum för att fixa lite saker innan vi skulle åka till min svägerska för lunch. Hann vara hos henne i typ 20 min innan telefonen ringde och det var dagis. Eddie hade geggiga ögon och var lite sänkt. Var bara att packa ihop och åka.

När jag hämtade honom så såg jag direkt att han hade ögoninfektion på båda ögonen : ( Sen dess blev det bara värre. Ögonen var jätte geggiga, feber (som max låg på 39,8), snorig och hosta. I fredags var det som värst. Han var helt utslagen stackar. Inte van att se vårt yrväder sådär : (

I lördags skulle vi på dop men det blev bara jag och Alva som fick gå. Pappan ocH Eddie fick vara hemma och kurera sig. Alva somnade efter lite mat på mottagningen efter och sov rätt länge i vagnen (hon sover inte så långa pass annars). När vi sen blev hämtade och skulle sätta över henne i bilstolen så såg vi att hon också var geggig i ögonen : (
Även Alva har varit snorig, haft feber och hosta. Jättehes har hon varit också så hennes gråt har låtit så ynkligt, stackarn.
Jag och Adde har varit hostiga, snoriga och haft ont i halsen. Men som sagt är vi alla på bättringsvägen nu.

Alva krånglade lite inatt och vid 06 imorse fick hon mat men ville inte somna om. Jag fick samtidigt värsta hostattacken och Eddie vaknade såklart så jag gick ner med båda. Så nu sitter vi i soffan. Alva somnade om, Eddie kollar paddan och jag dricker te, bloggar och kollar på Disney Junior : )

Hoppas ni får en bra dag.
Kram 

Barnen har sovit väldigt mycket de senaste dagarna. 

Eddie tog tempen på sin syster, på sitt sätt : )
Är man lite sjuk får man kanelbulle till mellis.
Mammas lilla sjukling ❤️
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar