lördag 14 maj 2011

Randigt går aldrig ur!

Blir så trött, jag hade skrivit ett låångt inlägg i torsdags och precis när jag skulle publicera det så la blogger av : (

Det jag skulle skriva om var att min fina bästa Carro skulle komma upp och hälsa på i helgen och nu är hon äntligen här : )
Jag mötte upp henne i stan för att lotsa henne hem till oss. Alltså direkt när vi ses så blir vi så himla fnittriga och skrattar typ hela tiden, det är så härligt. Det kommer att bli en toppenhelg kan jag lova, kan inte bli annat.

Idag ska vi ta en tripp in till stan och strosa runt lite, kolla i affärer och luncha. Bara ha en härlig dag helt enkelt.
Ikväll ska vi fixa lite god mat och titta på Eurovision song contest, har inte följt semifinalerna men man får väl ta och se hur det går för Saade. Tyvärr så är det samma visa varje gång med denna tävling att vissa länder röstar på varandra bara för att och inte för att låten är bra. Men men, det kommer bli en toppenkväll iaf : )

Vi ska även kolla igenom våra foton från när vi var och reste i Australien, Thailand och Singapore i 3 månader. Alltså det var verkligen något av det roligaste jag har gjort, vi hade så jäkla kul. Kanske bjuder på lite bilder från den resan någon gång : )


Just det, den här söta klänningen fick snällt följa med mig hem från Gina Tricot i torsdags, hela 149:- kostade den. Kommer bli kalasfin med bruna ben och sandaler/kilklackar i sommar : )

Ha en härlig lördag.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar