lördag 9 juni 2012

Sorry!

Sorry för dålig uppdatering på bloggen, har fått lite skäll att jag inte bloggat : )
Största anledningen är att jag lämnade in min iPhone på lagning i onsdags och fick en sååå dålig Sony Ericsson som lånetelefon. Bloggar i stort sett alltid från min iPhone nämligen så därför har det inte blivit då mycket inlägg den sista dagarna.

Just nu befinner vi oss i en liten liten liten ort som heter Yttertänger som ligger i Dalarna. Vi är i Addes farmor och farfars stuga som ska säljas så vi ska hjälpa till att rensa bland alla grejor. Den äldre generationen är ju rätt bra på att samla på sig en hel del : )
Men det ska bli roligt, vi har fått lov att kolla om vi hittar något vi vill ha och jag har redan kollat in ett par fina saker : )

Sen vill jag visa vad vi har köpt till liten, kunde inte låta bli nu när vi varit på UL och allt såg bra ut : )

Jag köpte strumporna och den ljusagråa bodyn med mössan. Bodyn hade en så fint tryck som såg ut som en stämpel som ni kan se nedan. Den mörkgråa bodyn med mössan och mysdräkten fick liten av fina Lin. Sen fick han även superfin låda där det låg ett underbart kit som bestod av en snuttefilt och en filt i härligt material. Blev så himla glad. Tack tant Lin.
Sen fick han ett par coola peace byxor från moster som hon köpte i London innan vi visste vad det för krabat som låg i magen. Dessa funkar både till killar och tjejer, därav valet : ) Tack fina moster.
     

2 kommentarer:

  1. Liam hade likadana strumpor :-) Fina kläder ni köpt.
    Som jag väntat på att få något att läsa :-P

    SvaraRadera
  2. Han kommer bli såå bortskämd :) Yeay!!! Älskar er <3

    SvaraRadera