fredag 20 juli 2012

Avrapportering!

Hej på er. Hoppas allt är bra med er? Med oss är det bara bra. Njuter av att ha semester fast vädret inte direkt är det man önskar. Men men, det är bara att gilla läget.

I lördags åkte vi ner till mammas och pappa stuga med syrran och Co.
När vi kom fram sken solen och det var helt vindstilla. Det blev bad med tjejerna och de andra satte ihop den nya bryggan. Till middag bjöds det på grillade revben marinerade i en marinad al la Leila Lindholm. Sjukt gott.

På söndagen åkte min familj hem och våra vänner och deras hundar kom ner för att vara några dagar med oss. Vädret var ju tyvärr inte det allra bästa men vi hittade på roliga saker ändå. Det blev en tur i Värnamo city, fisketurer, mingolf, en tripp till Gekås, restaurangbesök, kortspel och en massa skratt. Tack fina Lin, Niklas och hundarna för härliga dagar.

Idag kom mamma och pappa så vi stannade kvar ett par timmar med dem. Solen tittade fram så jag passade på att lägga mig i solstolen och slumrade till en stund. Satt sen och kollade på när mamma och pappa fixade det sista med bryggan.
Nu är jag och Adde snart i Halmstad. Ska ta en sväng förbi syrran och Co. och krama på dem lite innan vi åker till mina föräldrars hus och packar in oss där.

Ikväll ska jag träffa min fina Carro men även två andra som jag spelat handboll med. Blir en liten reunion och det ska bli jättekul att träffa allihopa.

Det blir tyvärr inte så mycket uppdatering på bloggen nu under semestern men jag uppdaterar med bilder rätt mycket på Instagram. Så om ni vill följa mig där så heter jag jojjop.

Bjuder på lite bilder på veckan som varit.

Kram på er

1 kommentar:

  1. Va roligt med en liten handbollsreunion. Det var inte igår man stod i målet i Sporthallen :)

    SvaraRadera