måndag 30 juli 2012

Sista veckan!

Ja då var man inne på sista semesterveckan. Känns både bra och trist. Trist att inte vara ledig mer men bra att veckorna går fort så vår bebis kan komma till oss ❤

Förra veckan spenderades i Halmstad med helt underbart väder. Tyvärr så var Adde tvungen att åka hem tidigare för att gå på läkarbesök. Men jag stannar kvar för att hänga med syster och Co.
Vår kusiner med respektive/familj och kompisar till dem var också och hälsade på i slutet av veckan. Var så kul att träffa alla. Det blev bl.a. strandhäng, middag på restaurang, mycket snack och annat skoj.

Jag flög hem i fredagskväll och det var rätt skönt att få sova i sin egna säng. Hade inte varit hemma på 2 veckor, så det var väl på tiden att åka hem ; )

Vid lunch i lördags så ringde pappa och frågade om det var ok att han och mamma kom upp på kvällen, de ville hjälpa oss att göra klart staketet. Åh det tackade vi inte nej till : )

Mamma och pappa fick hänga själva på kvällen för vi skulle iväg för att fira min fina vän Lin som fyllde 30 år. Det blev en mysig kväll med god mat, dricka och en massa roliga lekar. Tack för att vi fick vara med och fira din stora dag : )

Söndagen bestod av staketbygge som männen stod för. Mamma rensade ogräs och fixade med lite plattsättning på framsidan så vi kan lägga singel som kommer i slutet av veckan. Jag hjälpte till lite här och där och ordnade mat/dryck till arbetarna.
Staketet blev i stort sett klart, några pinnar kvar bara men det ska vi fixa imorgon. Så himla skönt att det snart är klart.

Nu ska jag återgår till handbollen, heja Sverige.

Kram på er

1 kommentar:

 1. Hej!
  ja så är det ;.) utförligare förklaring finns på bloggen men vi ska faktiskt flytta till Halmstad är tanken. Nu när jag blev av med jobbet här & fick ett nytt i Halmstad så var det ett ypperligt tillfälle. Nu ska vi "bara" hitta ett hus där också....

  Finns ju tyvärr inga ute! Vi vill ju bo i söndrum/stenhuggeriet eller bäckagård och det kryllar inte av hus just nu...

  Så mysigt ni verkar haft det på semestern! Och bra tips det där med pannkaksladan, hade jag ingen aning om men det måste ju testas.

  Kraaam

  SvaraRadera