fredag 19 oktober 2012

Skåpet & bebis!

Igår fixade Adde det sista på lillens skåp och det blev så bra. Han är så händig min man. Själv satt jag bara och tittade på, pekade och kommenterade ; )

Idag blev det en lugn fm med lite jobb, titt på tv och allmänt slapp. Sen tog jag bilen till Solna och träffade bästa Lin för en fika. Mycket snack blev det som vanligt ett par timmar innan det var dags att bege sig hem för fredagsmys. Ikväll lagades pasta med lax- och räksås och en film till det blev det också.

Har tyckt de sista dagarna att liten inte rört sig som vanligt så när jag åkte hem från stan i onsdags så ringde jag förlossningen för att kolla med dem när jag ändå hade vägarna förbi sjukhuset. De tyckte att jag skulle komma in så de kunde kolla upp det. Jag blev kopplad till en CTG och fick ligga där i typ 45 min. Man skulle trycka på en knapp när bebis rörde sig eller sparkade men han ville inte alls. Så jag fick ändra position och dricka isvatten. Tillslut kom BM in och sa att allt såg så fint ut men att jag skulle vänta och träffa doktorn också. Såklart när jag sitter där och väntar så kör han igång, lille skitunge : ) Han har väl bara varit lite lat de sista dagarna. Doktorn kollade iaf med UL och även det såg bra ut. Nu ikväll har han kört på för fullt så det går ingen nöd på honom alls.

Nu blir det snart sängen för mig.

God natt på er.
Kram


1 kommentar:

  1. Wow vilket fint skåp! & tvättstugan blev super den med. Skönt att få färdigt så mycket innan bebisen kommer.
    Kram

    SvaraRadera