måndag 5 november 2012

1 vecka!

Nu har det gått en vecka sen vår lille groda kom till oss, vår lille Eddie. Vet inte riktigt vart denna vecka tog vägen men vi har bara myst och försökt lära känna pyret. Han är så otroligt snäll och go men har också haft sina otröstliga stunder där mamman har brutit ihop och gråtit floder för att man inte visste vad som var fel. Ja det är verkligen en förändring fast en underbar sådan. Det finaste som finns nu är att se vår lille son ligga och sova på sin pappas bröst, då blir man extra varm inombords ❤

Vi var på återbesök i torsdags för bl.a. vägning och hörselkoll. Han hade gått ner lite för mycket så vi skulle börja komplettera amningen med ersättning och se om han skulle gå upp i vikt med hjälpt av det, annars såg allt så fint ut. Hans hörsel var perfekt också så det var skönt.

I lördags så var vi tillbaka för en andra koll och då hade han gått upp i vikt igen och BM var nöjd. Men han hade fortfarande inte bajsat sen i måndags så de ville att vi skulle ha lite extra koll på det. BM ringde igår för att kolla hur det gick med amningen och om han hade bajsat. Men det hade han inte gjort och hon pratade med en barnläkare som tyckte vi skulle ringa BVC för att be dem kolla på honom. Men det kan jag säga att vi inte behöver göra. Han gjorde sin beskärda del, tre omgångar och lite till : ) Så nu kan man sluta oroa sig över det.

Vi har även haft turen att ha min underbara mamma hos oss under veckan. Hon har handlar mat, lagat mat, städat, hjälpt till med lilleman och kommit med råd om både det ena och det andra. Det har varit guld värt och jag kan inte tacka henne nog ❤
Hon åker hem på imorgon men kommer tillbaka om en vecka och är med oss ett par dagar till innan hon flyger hem till Singapore.
Min syster med familj har varit uppe över helgen också så Eddie fick träffa sina kusiner, moster och morbror, mys.

Nu ska jag somna om efter nattmatningen.

Kram på er

6 kommentarer:

 1. Men åhhh så söt & go han är! Förstår att ni inte kan slita blicken från honom. Ja jag kommer ihåg den där babybluesen när man inte vet vad man ska göra. Han är jättefin! Hur gick förlossningen? Verkar ha gått snabbt och smidigt iaf - skönt!
  Stor kram till er

  SvaraRadera
 2. Åh herrejesus så fin han är!! Har verkligen glömt att Milo verkligen också varit så där liten!! ;) så skönt att din mamma varit hos er och hjälpt till!! Guld värt! ;) ha det fint vännen!! Stor kram!!

  SvaraRadera
 3. Han är så fin Johanna, stort grattis igen!
  Vilken underbar mamma du har också, att få den avlastningen är guld värt. Fortsätt att njuta av alla fina och mysiga stunder som ges. Det var så jag hämtade energi och fortfarande gör. Tänk va fort de växer och Hampus är ändå bara 6 veckor och långt ifrån det lilla knytet han var från början.

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Åh ja det ska bli roligt att höra mer om hur det var och gick med allt. Njut, njut, njut av denna tid. Som man längtar efter sin lilla bebis när man ser er guldklimp!

  Kraaam

  SvaraRadera
 5. Åhh så go han är Johanna och så lik dig :)
  Supersöt gosse. Än en gång, alla lycka! Stor kram!

  SvaraRadera
 6. Det var jag som kommenterade ;)

  SvaraRadera