tisdag 18 december 2012

Tummen upp!

En sak som är så skönt gällande vår bebis är att vi inte behöver bära eller ha honom nära när han ska sova. Han somnar där vi lägger honom, babysittern, soffan, vår säng, hans säng. När han börjar gny eller fäktas med armar och ben så ger vi honom nappen igen så somnar han om. Ibland behöver man inte ens ge honom den utan han slocknar igen av sig själv. Detta gäller både på nätterna och dagarna, väldigt skönt.

Sen är det klart mysigt att ha honom hos en men det är skönt att slippa behöva gå runt och bära på honom dag ut och dag in för att få honom att sova. Sen lär väl det ändras så vi passar på att njuta av det nu : )

Han är en riktig sjusovare också, precis som sin far : )

Bjuder på bilder när vår sötnöt är vaken och på det fina halsbandet som jag fick av mannen som nu är graverat med Eddies namn och födelsedatum ❤

4 kommentarer:

 1. Åh så gott sån var Leya med, väldigt tacksamt. Ser hur andra kånkar och bär - hoppas bara vi får det likadant med lillebror ;.)

  Jag får också en känsla av att de är mer nöjda med ersättning. De står sig längre iaf. Jag kommer nog vara snabbare denna gång på att stötta upp amningen med ersättning på nätterna. Vi hade ändå inga jobbiga nätter men istället för att vissa nätter amma varannan timme så kommer jag ge lite ersättning de nätterna.
  Ha det så bra!

  SvaraRadera
 2. Tack snälla! Ja visst har dom! Helt fantastiska kläder :-)

  SvaraRadera
 3. Okej :) Trevligt. Tänkte inte skriva något först heller, kanske inte blir att jag lämnar in detta heller om jag känner mig nöjd efter mvc frågeformulär, har inte fått något sånt ännu.

  Roligt att du hittat hit :) Grattis till din grabb också ;) Hur gammal är han?

  SvaraRadera
 4. vilket fint halsband, vart har ni fått tag i det? :)

  SvaraRadera