söndag 5 maj 2013

Söndagshäng!

Idag var vi hembjudna till en ny vän Linnéa och hennes fina dotter Lykke som bor i Oskarström som ligger en liten bit utanför Halmstad. Vi hittade varandra på Instagram och träffades för första gången i julas och nu var det andra gången. Känns som man träffat/känt varandra längre eftersom man följer varandras liv på Instagram och bloggen. Eddie och Lykke hade samma BF. Som ni vet så kom Eddie på BF och Lykke valde att
tittade ut en vecka senare. Hon blir 6 månader idag, grattis till dig sötnos.

Fick skjuts av mamma och pappa som skulle till landet en sväng. Eddie somnade i bilen när vi hade 10 minuter kvar så vi stoppade ner honom i vagnen och ställde honom på altanen. Där sov han sen i över 2 timmar så jag kunde äta den goda lunchen i lugn och ro och prata ostört ; )
Till slut fick jag väcka honom så han kunde få lite gröt innan vi skulle bli hämtade. Han sov ju över sitt lunchmål.

Barnen lattjade med varandra vid bordet en stund innan det var dags för Lykke att somna i sin mammas famn, mys. Innan vi åkte hem så tog vi det obligatoriska bebis-bredvid-varandra kortet : )

Tack Linnéa och Lykke för en mysig dag.

4 kommentarer:

 1. Naw så söta! Va kul att träffas IRL också. Synd att vi inte hann ses denna gång. Men ni kanske kommer ner senare i sommar igen så kan vi ta en fika, promenad eller grillkväll då?
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vad kort hon ser ut i jämförelse :)

  SvaraRadera
 3. Så himla roligt att man får bloggvänner via bloggen :) kram på er!

  SvaraRadera
 4. Så fina bilder!!
  Det var så mysigt att ses!!

  Snart igen!!

  :)

  SvaraRadera