onsdag 29 maj 2013

Utveckling!

Har nog inte berättar hur mycket Eddie har utvecklats på sista tiden. Så här kommer en liten uppdatering : )

När det gäller nattsömnen så somnar han vanligtvis mellan 19-20 för natten och sover till mellan 07.30-8.30. Nu för tiden behöver vi väldigt sällan ge honom nappen, han löser oftast det själv : ) Sen kommer det såklart nätter där han vaknar tidigare. Sover bra i både vagn och i sin säng när han sover på dagarna och det är skönt. Han har faktiskt inte svårt att somna någonstans än så länge.

Han springer verkligen runt i sin gåstol och hittar massa spännande saker hela tiden. Allt här hemma är i perfekt nivå för hans pilliga fingrar. Åh ord som nej och ajaj har ingen betydelse alls : )

Att sitta är han jätteduktig på men nu ålas/kryps det mer och mer för varje dag istället. Kan nu sätta sig på rumpan från mageläge. Tar sig upp på knä mycket men vet inte riktigt hur han ska ta sig vidare. Det resulterar i en del stå på näsan situationer. Han drar sig upp på oss och har även ställt sig upp i spjälsängen. Är en riktig klängapa, klättrar på oss hela tiden. Älskar att stå upp och sitter inte stilla en sekund. Mys i famnen händer inte ofta, iaf inte länge ; )

När det gäller mat så har han slutat med med ersättning och äter nu välling morgon och kväll. Sen är det gröt och riktig mat under dagarna. Han verkar inte vara kräsen med maten utan äter glatt det som bjuds. 

Annars är han (oftast) en väldigt glad och härlig kille. Snackar så gulligt och ger i från sig glada tjut. Men han kan vara riktigt sur ibland och har börjat säga till högljutt när han inte är nöjd. 

Inga tänder än med saliven rinner ur munnen och han drar med tungan över tandköttet. Kanske något på G? Var på BVC idag och nu väger lilleman 8145g och är 71cm lång. Viktkurvan hade gått ner lite men det är inte så konstigt eftersom han är så himla aktiv. Lite olja el smör i maten skulle räcka.

Här är lite bilder på Eddies upptäcktsresa här hemma.
2 kommentarer:

  1. Vad han kan! Han har verkligen blivit stor och duktig :) Måste vara skräckblandad förtjusning att han upptäcker hemmets alla vrår :)

    SvaraRadera
  2. Hihi full fräs! Oj så varse jag blev om framtiden nu. Har liksom förträngt den här upptäckar perioden. ;-)


    Kram

    SvaraRadera