söndag 25 maj 2014

Alva Vera Johanna!

Det är namnen vår fina dotter har fått, tilltalsnamn Alva. Vi hade dessa namn klara när vi plussade med Eddie. Men det visade sig ju vara en kille så de namnen fick slopas : )
När vi fick veta att det var en liten tjej i magen nu så åkte namnen upp igen på listan tillsammans med några nya. Men i slutändan så kände vi att det var en liten Alva som skulle komma ut till oss ❤️

Idag blir Alva redan en hel vecka och hon är en snäll liten tjej som sover och äter mest hela dagarna. Hade lite magknip två kvällar innan magen kom igång ordentligt. Nätterna sover hon också bra (än så länge) och vaknar för mat 1-2 gånger. Båda barnen har gett oss sovmorgon till 07.30 den här veckan. Det tackar man för. 

Amningen verkar tyvärr inte vilja komma igång den här gången heller. Har kört amning på båda brösten plus lite ersättning upptill eftersom hon inte varit nöjd efter amningen. Men hon har inte varit nöjd med det heller så vi fick öka ersättningen. Klart tråkigt att det inte verkar funka den här gången heller men det är inget jag lägger ner energi och tid på att må dåligt över. Eddie blev är ju en helt ok kille trots att han fick ersättning ; )

Lite bilder på vår fina Alva ❤️2 kommentarer:

 1. Hon är jättefin! Och jag är söker på att hon är perfekt även utan amning :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack söta du. Ja det blir nog folk av henne också trots ersättning 😃
   Kram

   Radera