söndag 19 december 2010

Fjärde advent!

Redan fjärde advent, helt otroligt vad tiden går fort. Julafton nästa vecka ju : )

Började denna fjärde advent med en god skinkmacka med senap "mums", sen så blev det en sväng in till stan för att fixa dem sista julklapparna, tror jag inte har glömt nån. Jag brukar alltid vara ute i god tid annars men det här året har det varit annat att tänka på, får flytt såklart : )
Efter stan blev det soffan och Vinterstudion på tv, sen bar det av till Addes föräldrar för att träffa hans familj eftersom vi inte firar jul med dem i år. Det bjöds på Flygande Jacob och god sockerkaka och kanelbullar. Alltid mysigt att hänga med dem : )
Vi öppnade även julklapparna från Addes föräldrar och vi fick en massa bra verktyg till huset och jag fick ett presentkort på Åhléns, super.

Nu ska vi ta oss en skinkmacka igen (det är ju så gott) och kolla på filmen "The day after tomorrow".

Ha en fortsatt härlig kväll.

1 kommentar:

 1. Vilken underbart fin gran ni har! Skulle mer än gärna haft en sån stor dock får vi inte plats utan de fick bli en liten en. Bild kommer i veckan : - )

  Sv: Mamma har inte mått så bra dom sista tre åren. Problem med magen & så vidare. Även haft problem med att åka bil längre sträckor. Därför oftast bara pappa som kommer hit som du kanske läst på bloggis. Mamma hoppas kunna föja med på julafton. Vi tar en dag i taget : - )

  KUL att ni tänkt skaffa barn så snart! Det är ju bara att sätta igång,hihi! Hade de på känn då du skrivit att du blir så sugen då man ser andra skaffar.
  Har ni många kompisar som har barn kanske?
  Men förstår att du blir sugen med tanke på din systers söta barn!

  Nu växer magen som bara den & man känner bebis typ hela tiden. Du kommer att bli helt salig då du får känna ditt barn sparka! ; - )

  Ska ni fira jul i Halmstad?

  KRAMIS & sussa sött

  SvaraRadera