lördag 25 december 2010

God fortsättning!

Åhh va det är härligt att vara hemma hos familjen och bli ompysslad : ) Äter lussebulle, dricker julmust och tittar på Astrid Lindgrens Julfavoriter med min mamma just nu.

Dagen kommer nog bara bestå av mys och filmtittande som det ska vara på juldagen. Men det blir nog en promenad i det fina vädret också.

Hur hade ni det igår?
Vi hade en härlig jul med god mat och bästa sällskapet. Som sagt så åkte vi ut till syster yster vid 15 och började med att kolla på Kalle, drack glögg och åt hembakta pepparkakor som småtjejerna gjort. Sen blev det julklappsutdelning och det tog en stund för oj vad juklkappar dem fick. Dem tio sista julklapparna fick mamma Therese hjälpa till att öppna, inte lätt att vara barn på julafton ; )

När alla klappar var öppnade så åt vi god mat och sjöng snapssvisor, även Miranda och Lisen var med och sjöng, sötnötter : )
Efter att barnen var i säng så spelade vi vuxna julklappsspelet och åt en massa julgodis, mums.

Jaha, då var julafton över för den här gången. Vi glömde tyvärr kameran så jag fick fota med telefonen, blev inte så himla bra bilder men här kommer i alla fall några från igår.

Ha en underbar dag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar