tisdag 13 september 2011

Beställa nytt kanske???


Hmmm, tror jag måste beställa nytt kontokort el vad tror ni? : )

Igår när jag skulle köpa lunch på jobbet så märkte jag att mitt kort var borta. Med lite lätt panik så hällde jag ut allt i väskan med hoppet att det kanske låg löst. Men det gjorde det inte. Jag ringer och "mjukspärrar" kortet, man kan tydligen spärra på det sättet så man lätt kan låsa upp det om man hittar kortet igen. Är ju sätt smidigt så man slipper beställa nytt.

Jag försöker komma ihåg vart och när jag använde kortet sist och jag kommer fram till att det måste ligga i jackfickan hemma. Men när jag kollar jacken så ligger det såklart inte där. Det är väl lika bra att beställa ett nytt kort för det kommer förmodligen inte komma fram.

Kl. 03.00 vaknar jag av någon anledning och börjar tänka på vart kortet kan vara. Helt plötsligt slår det mig att jag var ju på gymmet i fredags och där köpte jag en vattenflaska för jag hade glömt min. Så kortet ligger såklart i mina träningsbyxor, tjohoo tänkte jag.
Men sen slog det mig att byxorna hade tvättats (och gått en sväng i torktumlaren), spännande och se om kortet hade klarat sig och som ni ser gick det sådär : )

1 kommentar:

  1. Haha! Ja du får nog beställa ett nytt :) det ser lite slitet ut! Kram

    SvaraRadera