måndag 6 augusti 2012

Vår sista vecka!

Måndag idag och första dagen på jobbet efter semestern. Hade faktiskt ingen ångest alls igår, kanske för att jag inte ska jobba så länge till ; )

Det gick iaf bra att jobba idag, inte allt för mycket mail i inkorgen...bara 175st : ) Men jag kom igenom de flesta. Riktigt roligt att träffa kollegorna igen, vi har så himla kul på jobbet tillsammans.
Klart att jag var lite trött efter första dagen för det blev en powernap efter maten.

Vår sista semestervecka spenderade vi hemma med en massa fix med hus och trädgård. Vi blev klara med staketet på baksidan och i fredags så kom det ett ton singel till framsidan. Så det fixade vi med under helgen. Det saknades liiite för att täcka allt så det var vi och beställde idag. Vi är så nöjda med resultatet än så länge, ska som sagt läggas lite mer singel, belysning ska på plats och lite mer grönt.

I lördags så åkte vi ut till Vaxholm och åt god mat på Kabyssen. Strosade även runt i hamnen en sväng för att smälta maten, sjukt mätta var vi : )

Sen har vi även tagit det lugnt och kollat MASSOR på OS.

Vi är så nöjda med vår semester trots det halvdana vädret. Hoppas ni också haft/har det bra på er semester.

Massa kramar

2 kommentarer:

 1. Åh det blir ju supersnyggt!!
  Vad duktiga ni är. Och magen växer fint ser jag ;.)

  SvaraRadera
 2. Ja Newbie är min klara favorit bland kedjornas babykläder - helt klart! Snygga, mysiga och till bra pris.
  Förstår att ni har en av allt ;.) Jo man köper ju snabbt på sig just babykläder. Det är ju mycket roligare än att köpa till sig själv. Tack för att du håller tummarna!
  Kram

  SvaraRadera