onsdag 17 juli 2013

Galen unge!

Ligger i soffan hemma hos syrran och kollar Sunes jul : ) Mina systerdöttrar satte på första delen och när de somnade så satte jag på andra delen. Haha, den är ju så bra.

Har passat tjejerna ikväll för deras förälder är ute på trevligheter. Så har prövat på livet som trebarnsmamma : ) Tur att tjejerna är så snälla så jag kunde få lilleman att somna. Vi beställde pizza och kycklingtallrik och åt framför en film. Eddie gnagde på pizzakanter och var nöjd en stund iaf. Tror att det är tänderna som spökar. Har sagt det typ de senaste 4 månaderna att det måste vara tänder på G för han varit gnällig. Får se om det stämmer den här gången ; )

Sen har vi nog den galnaste ungen alltså. Han har ju gillat att dra sig upp överallt och utforska världen. Men under den senaste veckan så har han blivit helt bananas. Klättrat ur både matstol, vagn och även klättrat upp i gåstolen (höll i hans arm bara så han inte skulle ramla). Blodvite har det även varit, två gånger. Både från näsa och mun, lille plutt. Nu försöker han att klättra upp i soffan också. Innan vi åkte hemifrån för ca 2 veckor sen så tog han sig upp och satte sig på första trappsteget... Dags att barnsäkra när vi kommer hem : )
Nöjd skitunge ❤4 kommentarer:

 1. Jag både ser fram emot och bävar inför dagen då Rex är likadan :)

  SvaraRadera
 2. Spännande med en busunge! Mycket att hålla reda på!

  Ja, Sunes Jul är underbart roligt!

  SvaraRadera
 3. Haha åh herre! Nu fasar jag för när Aston e där... Oh my! Tur Efdie e så jädra söt! ;-)

  SvaraRadera
 4. Men vad han är duktig på att klättra! Full fart för er nu! :) Duktiga Eddie! :)

  SvaraRadera