tisdag 30 juli 2013

Gbg!

Igår kom vi till Gbg för att möta upp Eddies gudfar och hans tjej. Vi kom till soligt och varmt Göteborg och efter att vi checkat in så gick vi ut på stan och strosade. Satte oss och tog en öl och strosade sen vidare. Till slut hittade vi en restaurang som gillade och det inte var fullt på. Försökte få Eddie att sov så vi kunde äta i lugn och ro men han totalvägrade, så övertrött var han. Efter att både jag och Adde gått med honom i vagnen så somnade han. Sen vaknade han lagom tills vi skulle betala. 

Vi var tillbaka på hotellet vid halv tio och hela gänget valde att dra sig tillbaka eftersom vi haft en lång dag. Sen hade vi en kille som inte ville sluta sin blå. Efter en panna välling så snurrade han runt i stora sängen i nästan en timme och somnade till slut vid 23. Tack och lov utan skrik. Sen la vi ner honom i spjälsängen som vi lånat av hotellet.

Mannen och barn sover och jag ska passa på att hoppa in i duschen innan de vaknar. Är hungrig också så jag hoppas de har en god frukostbuffé här på hotellet : )

Idag blir det lite shopping på stan och sen Liseberg. 1 kommentar:

  1. Åh frukostbuffé! Hoppas den är riktigt god! :)

    SvaraRadera