torsdag 10 oktober 2013

11 månader!

Har helt glömt att skriva Eddies 11 månaders (28 september) update. Det har ju hänt en del med utveckling sen dess men det kommer i 1 års updaten. Men inte blir han väl 1 år snart??!!! : (

Vid 11 månader vägde Eddie 9745g och var 77,5 cm lång. Inte riktigt vid 10kg strecket än : )

Han började gå ett par steg och en dag så provade vi att han skulle gå mellan mig och Adde. Lockade med en sladd och helt plötsligt gick han. Väldigt vingligt och okontrollerat men han gick flera steg. Världens gladaste och stoltaste föräldrar. Står längre perioder började han göra också.

Äter allt för det mesta utan problem och vill ha allt man själv äter. Blir både burkmat och vanlig mat. Clementiner är väldigt poppis och jag får inte ha dem ifred.

Leker bra själv om man är i samma rum som honom. Men går man till köket, tvättstugan el toaletten så kommer han i ilfart efter. Så det blir sällan mycket gjort hemma för han ska alltid vara på en då.

Inga tänder hade tittat fram trots att jag köpte en tandborste åt honom på Gekås ; )

Sover fortfarande bra och somnar i sin säng mellan 19-20 med speldosan och någon av oss i sängen bredvid. Mest för att vi ska dra upp speldosan ex antal gånger... Sover fortfarande två gången per dag i ca 1-1,5 tim per tillfälle. 

Eddi har alltid bus i blicken och älskar att upptäcka nya ställen/saker och är inte stilla långa sekunder. Klättrar på allt han kan också. Sitter väldigt sällan och gosar i famnen. Händer det så börjar man undra om han är sjuk el nått ; ) Gunga är också roligt, speciellt den vi har i trädgården med en tuta på.

Pratar mer och mer och nu börjar han säga "titta" och "där". Tror att "pappa" börjar ljudas allt mer också.

Eddie är en så himla glad kille som kan charma byxorna av vem som helst. Gnäller i stort sett bara när han börjar bli trött. Blir han arg över att han tex inte får göra något så går det över på 2 sek. 

Älskade unge ❤️ Kan inte fatta att du blir 1 år snart.

3 kommentarer:

  1. Fina, stora Eddie! Vart fort tiden går och tänk vad han har lärt sig mycket :) Kramar till er ♥

    SvaraRadera
  2. Ja tiden går så himla fort! Va duktig och fin han är! :) kram

    SvaraRadera
  3. Åh goding! Så duktig han är!

    SvaraRadera