tisdag 15 oktober 2013

Mallis!

Hej på er. Hoppas allt är bra med er? 
Har verkligen inte haft lust el ork till att blogga sen vi kom hem. Men här kommer ett inlägg om resan till Mallis.

Vi åkte till ett ställe som heter Alcudia och bodde på ett Ving hotell som låg precis vid stranden. Jättefint var det och vi hade balkong som vätte mot stranden. Det var ett all-inclusive hotell men vi valde att bara ta frukost. Blir lite trist i längden om man ska äta snarliknande bufféer varje dag både till lunch och middag. Meningen på semester är ju att man ska strosa runt och prova nya restauranger.

Stranden var helt underbar och sanden var så mjuk och vit. Vi låg på stranden varje dag förutom sista dagen. Vi hade fint väder nästan hela veckan. Tyvärr så var det dåligt väder sista dagen men man kan tyvärr inte styra över det...
Kan verkligen rekommendera att åka till Mallis och Alcudia. Lagom långt att flyga (3,5 tim), god mat, härligt väder, fin strand och underbart vatten. Vi kan abslut tänka oss att åka tillbaka dit men då skulle vi åka några veckor tidigare. För när vi var där så var det nästa sista veckan på säsongen. Då är det nog lite mer solsäkert.

Eddie var hur duktig som helst på resan och på plats. Eftersom vi har en son som har myror i brallan så var det alldeles lagom att flyga denna sträckan. Han sov 1,5 tim på vägen ner och 2 tim på vägen hem. Sen fick det underhållas av alla oss sista tiden : )

Eddie är en liten badkruka som sin pappa och tyckte det var för kallt i både havet och poolen (som inte var uppvärmd). Så han lekte i sanden, gick promenader med oss längst stranden och klättrade på solstolarna. Han var snäll mot sina föräldrar och sov bra och länge på dagarna så vi kunde slappa på stranden. Hans rutiner blev inte så rubbade förutom att han somnade lite senare vissa kvällar. Åh han sov så otroligt bra på nätterna hela veckan, så skönt.

Sen hände det två stora saker på resan. Två små bissingar tittade fram och Eddie började gå. Det släppte bara helt plötsligt. Så himla häftigt. Åh äntligen så har han fått tänder, började bli lite orolig där ; )

Fick förfrågan att skriva om lite tips när man reser med barn. Men det får bli ett eget inlägg senare.

En rejäl bildbomd från vår semester kommer här : )

2 kommentarer:

  1. Åh det ser ut som att ni hade en helt ljuvlig semester!

    SvaraRadera
  2. åååh, ni ser ut att haft det helt underbart! kramar ♥

    SvaraRadera