lördag 26 oktober 2013

Halmstad!

Hej på er. Väldans dåligt med inlägg nu för tiden. Vet inte riktigt vad som hänt. Det har iofs varit mycket annat skoj som hänt.

Under denna vecka har jag och Eddie varit i Halmstad. Åkte ner med min mamma i måndags. Eddie skötte sig alla tiders utan sista 20 min, då började det bli tröttsamt att sitta i bil. Men med lite skönsång från mig och babblarna så härdade han ut sista biten.

Vi har haft en mysig vecka och hängt med min syster med familj och även hunnit träffa en del vänner. Veckan gick så fort och vi flög hem igår. På kvällen så kom Addes bror och tjej hem till oss för lite pizza. Mycket trevligt men sen stupade vi i säng.

Idag skulle egentligen vännen Elin kommit över med sin son Liam för att fira Eddie. Men han vakande med feber och de var tvungna att ställe in. Tråkigt men vi bokade in en annan dag istället. Så idag har jag istället flängt runt och storhandlat och fixat det sista till Eddies kalas som vi ska ha imorn. Nu närmar sig den stora dagen med stormsteg. Liten blir stor ❤️

Här kommer bilder från veckan.
Kram på er.
1 kommentar:

  1. Lilla tuffingen, så himla söt på sista bilderna!!:-)
    Kram!

    SvaraRadera