söndag 9 januari 2011

Helgens händelser!

Söndagskväll och jag sitter och kollar Zlatan med mina pojkar (Adde och hans kompis Fredrik). Vi har haft en härlig helg, som snart tyvärr är slut.

Igår så började jag lördagen med att jag tog mig en tur till gymmet och löpbandet där jag förbättrade min tid. Gav mig faktiskt en liten klapp på axel, kände mig så duktig : )
Sen städade vi lite för svärföräldrarna kom förbi på en fika och för att ta en kik på hur vi har fått det här hemma.

På kvällen så träffade vi vår vänner Lin och Rob på stan för middag och bio. Vi gick på en tapasrestaurang på Söder som heter Roxy, mums vad gott det var. Vi tog in en massa gott och vi tjejer delade på en flaska bubbel eftersom killarna agerade chaufförer. Sen blev det bio, vi såg en film som hette The Town med Ben Affleck och den gillade vi : ) Vi hade en jättehärlig kväll med mycket skratt.

Idag så har vi varit på K-Rauta och kollat på klinkers till tvättstugan som vi ska göra om och så köpte vi en stege och en större verktygslåda till Adde. Efter det så åkte vi och handlade mat för det ekade tomt i kyl/frys igen.

Nu ska jag snart börja laga mat till grabbarna (visst är jag snäll) och sen blir det söndagsslapp.

Kram kram

2 kommentarer:

  1. Vilken härlig helg ni har haft! :)

    Jag är precis som du, har massor av idéer och skulle gärna göra allt med en gång, dock finns det varken tid eller pengar.

    Jag tro jag och sambon ska kolla kakel om någon vecka till toaletten, ska bli så spännande. Hoppas ni snart kan komma igång med er tvättstuga, det är ju så roligt med projekt!

    Ha en fin dag! Kram

    SvaraRadera