fredag 28 juni 2013

8 månader!

Ja, 8 månader fyller vår skrutt idag. Har sagt det förr och säger det igen...DET GÅR FÖR FORT. Händer så otroligt mycket varje dag nu. Här kommer en sammanfattning vad han gör nu för tiden.

Han reser sig mot precis allt och älskar att klänga på oss (och alla andra han träffar). Sitter inte stilla en sekund heller, fullt ös ska det vara. Kryper gör han nu men på sitt egna lilla sätt. Han går upp på knä med högerbenet och sen släpar han fram vänsterbenet : ) Ser så kul ut men jäklar vilken fart han har. Så nu har jag en liten kille i släptåg vart jag än går i huset. Han gillar att man går med honom också, han nästan springer fram fast väldigt ostadigt såklart : )

Sover bra om nätterna (med undantag förstås). Nattningen är lite olika. Ibland somnar han utan någon större ansträngning och ibland behövs det lite mys och gung i famnen. Men för det mesta är det att man får lägga honom ner ett par gånger (oftast typ 10 gånger) för han ställer sig upp i sängen hela tiden. Så står han där och flinar och är inte sugen på att sova. Men efter en stund så ger han sig : ) Han stoppar in sina nappar själv också så på natten slipper vi oftast att göra det.

Gåstolen är fortfarande en favorit och han rusar runt i den. Han är väldigt bra på att parera mellan möbler och väggar men ibland smäller det bra.

För det mesta är han en väldigt glad kille och han charmar alla. Alltså knäppare unge får man leta efter. Han har så mycket roliga grejer för sig. Åh han har världens härligaste skratt. Men ibland är han nära att åka ut på blocket för han gnäller så, låter som en mistlur. Men när man är på gränsen till ett sammanbrott och man får ett leende från honom el om han gör något knäppt så är allt som bortblåst. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så har han börjat snacka massa. Så himla gulligt.

Aptiten är det inget fel på. Äter i stort sett allt. Åh nu har han börjat vilja ha det som vi äter. Så nu får man inte ha maten för sig själv. Var hos min mormor och morfar i torsdags och då åt han både makaronipudding och våfflor. Kan förstå honom för mormors mat är bäst : )

Har börjat använda kläderna som är i strl 74 nu. För två veckor sen vägde och mätte vi honom och då var han 72 cm lång och vägde 8450. En lång och smal kille har vi här. Ska till BVC på måndag och kolla hur han var vuxit. 

Inte en enda tand har tittat fram. Men de kommer nog så småningom : )

Har världens bästa son och är så otroligt lycklig att det var just han som kom till oss. Mamma och pappa älskar dig Eddie ❤

Älskade unge ❤❤❤


2 kommentarer:

  1. Gullunge!!!

    Hahaha näe inte 30.... Än ;-) tur det! Fy f*n haha

    SvaraRadera
  2. Så sot och duktig han blivit, han är verkligen fantastisk :) Jag längtar så efter att Rex börjar ta sig runt :)

    SvaraRadera