fredag 21 juni 2013

Midsommar!

Hoppas ni haft/har en mysig midsommarafton. Vi har haft en toppendag här ute på landet. Har varit mestadels fint väder. Kom lite regn när vi fixade lunchen men slutade rätt snabbt så vi kunde sitta ute. Sen var det soligt under hela eftermiddagen. Eddie somnade innan vi skulle äta lunch och sov sen 3 tim. Så jag och mannen hann hänga på bryggan för sol och bad. Såg att det slog i vassen så Adde blev sugen på att fiska. Var väldigt långgrunt så han tog solstolen och satte sig i vattnet. 4st små abborrar fick han upp. Inte tillräckligt stora för att äta till middag ; )

Stackars lilleman ramlade ur sängen igen : ( alltså han är så jäkla snabb. Som tur var det en jättelåg säng och nedanför var det en matta. På andra bilden nedan så ser man märket han fick och man ser att det var en trasmatta han föll på : )

Eddie vaknade lagom tills det var dags för tårta. Han fick såklart smaka av den god tårtan som mamma gjort. Ja och det gick hem hos den unga herrn. Inte helt otippat. Sen plaskade vi lite i vattnet. Var lite för kallt tyckte Eddie men mamman och mormor tog sig ett dopp. 

Barnet somnade som en stock vid 20 och sen stod mannen för kvällens grillning. Nu sitter vi i soffan och tar det lugnt och kollar på Snuten i Hollywood. Tror det blir sängen snart. Man blir trött av friskt luft : )


Vår midsommar i bilder.
2 kommentarer:

  1. Ni ser ut att ha haft en härlig midsommar :)Jag önskar man kunde skydda dom små så att dom aldrig skadade sig men det går ju inte :(

    SvaraRadera
  2. Åh så härliga bilder. Det ser väldigt mysigt ut vid stugan!

    SvaraRadera