måndag 20 januari 2014

Första veckan!

Eddie har kört sin första vecka på dagis nu och det har gått jättebra. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så var Adde med mellan 9-15 mån-ons. Redan på onsdagen när Eddie hade somnat i vagnen ute så sa personalen att Adde kunde åka hem så skulle de ringa när han vaknat. Efter nästan 2,5 timme så ringde dem och sa att han hade vaknat och att det var fröknarna som hade tagit honom då var inga problem. När Adde kom höll de på att äta mellis så han valde att hålla sig undan så Eddie fick äta i lugn och ro. Men sen när Eddie såg pappa blev han lite ledsen men det gick över snabbt. Kom väl på att pappa inte varit med. 

På torsdagen var det dags att vara med ett tag och sen vinka hej då. Både jag och Adde trodde att det handlade om att vara där typ 2 tim och sen vara borta en stund. Men efter 15 min tyckte personalen att Adde kunde gå hem. Så det vinkades hej då utan en tår eller gnäll. Hörde inget på hela dagen och kl 15 hämtades en glad Eddie. Så himla skönt. 

Fredagen gick lika bra. Adde var kvar en kvart och sen sa de hej då. Han har sovit och ätit bra hela veckan och nappen har bara använts vid sovstunden.

Nu är det dags för andra veckan av inskolningen och då ska det lämnas direkt. Hoppas på en lika bra vecka och att vi slipper bakslag. Kommer med uppdatering hur det gått sen.

Kram på er!

Stora killen på väg till dagis ❤️

2 kommentarer:

  1. Så duktigt han är lillkillen <3 spännande å följa dagis, inskolning mm nu när det börjar närma sig för våran del också! Hoppas att det ska gå lika bra för Tuva när det blir hennes tur : ) <3

    SvaraRadera
  2. Så skönt att det går bra!!!

    SvaraRadera