måndag 6 januari 2014

Halloj!

Hej på er. Hoppas ni fått ett bra start på det nya året? Dålig uppdatering har det tyvärr blivit då jag själv åkte på kräksjuka i fredags. Fy fan rent ut sagt. Sen att jag har en bebis i magen som tar all min energi gjorde ju inte saken bättre. Lyckades till slut ta mig upp vid 19 (när mina föräldrar kom) och hade då äntligen fått behålla det lilla jag druckit. Lyckades också att få i mig en halv minibaguette. Tog ett dygn till innan jag hade återhämtat mig helt. Tack och lov för Adde (såklart) men även min mamma och pappa som kunde hjälpa till med Eddie och annat.

En annan sak är ju att vår bebis ska börja på dagis nästa måndag. Tänk att det är dags nu. Innan så tänkte jag att det inte är någon big deal att Eddie ska börja på dagis men på sista tiden har jag fått en liten klump i magen. Tänk att någon annan ska tröst mitt barn när han blir ledsen... Tror dock det kommer på kalas (förhoppningsvis) då han är en rätt orädd kille som tar för sig. Blir nog värre för hans förskolelärare ; )

I söndags åkte vi för att inhandla det som stod på checklistan inför starten. Blev bl.a. denna underbara ryggsäck från Haglöfs och ett par allvädersstövlar. Har lite kvar att fixa men det blir nog till helgen.

Nu ska jag sova, är ju dags för jobb imorn igen.

Kram på er!


Mammas stor kille med sin nya fina ryggsäck 💙
Dags att börja märka allt : )


4 kommentarer:

 1. Jäkla snygg ryggsäck! Tror jag ska härmas och köpa en sån till Rex :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja gör det. Helt underbar 😃 köpte den på XXL

   Radera
 2. När skulle du lägga ut kläder som su akulle sälja? :p

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh det har kommit en del emellan som julledigt och sjukdom. Ska försöka göra det så fort som möjligt. Sorry 😕

   Radera