lördag 8 februari 2014

Förlossning!

Bebis i magen är ju lika med en förlossning för att få bebis i famnen. Har inte tänkt så himla mycket på den. Ibland kommer en känsla som både är lite läskig men häftig. Jag ska ju föda ett barn till. 

Jag hade en kanonförlossning med Eddie så det är ju självklart en stor anledning att jag inte är så nervös. Men det är ju ändå en bebis som ska ut och det är klart lite läskigt. Förhoppningsvis så går det lika bra den här gången. Men det finns ju ingen garanti att det blir så. Man får försöka ta det som det kommer. Det som känns skönt är att man har varit med om det innan så det känns att man kommer ha lite mer kontroll över situationen. 

Ni som har fått eller ska få andra barnet. Hur kände/känner ni inför förlossningen?

Sitter nu i soffan och kollar mello med en vaken tös som sparkar på mig. Min älskade lilleman sussar gott i sin säng. Idag har han testat våra tålamod och gränser hela dagen. Tur att det räcker med ett leende från honom så glömmer man direkt varför man var arg : )

Hoppas ni har en mysig lördag.
Kram

Magen i v.27, imorgon går vi in i v.28 och 90 dagar kvar till BF ❤️

2 kommentarer:

  1. Det kommer gå toppen! Jag var inte alls orolig för förlossningen med Aston utan jag bara längtade Eftr. Att få göra det igen. Eh den här gången är jag orolig och super nojig. Inte alls roligt. Men den ena förlossningen behöver inte alls vara lik den andra. Så min förhoppning är att denna blir som första.

    SvaraRadera
  2. Det kommer säkert att gå bra. Ska bli så spännande vad det är för liten filur som ska titta fram hos er snart 😃

    SvaraRadera