söndag 9 februari 2014

Today!

Vår söndag:

Reklamerat sittdelen på vår Brio (där ryggplattan knäcks av på mitten) på Babyproffsen i Haninge. Sen till Huddinge för att köpa en dagisvagn. Eddie sov den timmen det tog att fixa det (redan mellan 10-11). Åkte sen till Enebyberg för lunch på Subway och därefter kolla ny säng. Hittade en som ska beställas när vårt sovrum är målat och tapetserat. Var hemma vid 12.30 och var så trötta. Ja inte Eddie då. Hade tänkt att han skulle sova när vi kom hem, men icke. Slappade lite medan barnet röjde gnällde om vartannat. Har varit så heeeela helgen och det tär verkligen på tålamodet... Men jäkla tur att han är sååå söt och charmig så man glömmer varför man var arg på en sekund : )
Till slut gick vi upp och röjde ur våra klädlådor och klädkammaren för att inte sega till oss allt för mycket. Kollade på filmen Frost samtidigt.

Svårt att underhålla en trötter medan jag lagade mat. Pulled pork med pastasallad bjöds det på. Eddies älskar pulled pork, han brukar äta så det sprutar ur öronen. Men idag så var det gröna ärtor som åts flitigt. Har haft svårt att få honom grönsaker så det var skönt att han slukade dem och haricoverts.

Efter maten ville Eddie promt duscha och det fick han såklart. Sen efter vällingen somnade han kl. 19 på 5 min. Riktigt trött kille. Nu är det Zlatan på tv och sen blir det sängen för min del.

Morgonens last på flaket. Mobil och rullemacka : )

På väg och 5 min senare slocknade han.

Lunch på Subway.

Sängen fick godkänt av lilleman.

Eddie hjälpte till att pumpa däcken på nya dagisvagnen. Hittade den på Tradera för utropspris 300:-. Mailade och sa att vi köper den direkt för 500:- och säljaren sa jag. En kanonbra vagn och perfekt för dagis. Superbra skick var den i också.

Svårt att sitta stilla och kolla film : )

Att en sån liten människa kan driva en till vansinne. Älskade unge ❤️


6 kommentarer:

 1. wow wn sådan fixardag! förstår att du blev trött men skönt att få mkt gjort!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men så skönt när man är klar : )

   Radera
 2. Svar
  1. Åh tack snälla. Kul att se nya "ansikten" på bloggen : )

   Radera
 3. Svar
  1. Ja det var ett grymt pris. Prova göra som vi gjorde. Kolla Tradera och hittar ni någon som ni gillar maila och ge ett fast pris. Toppenbra.
   Kram

   Radera