onsdag 12 februari 2014

Wednesday!

Ville bara kika in och säga hej. Dagarna springer iväg och med jobb, dagis och allt annat som ska hinnas med i vardagen så blir bloggen lidande. Är desto mer aktiv på Instagram : )

Idag är sista dagen som 29 åring. Imorgon joinar jag er som är i 30-klubben : ) Känner inte av någon åldersnoja överhuvudtaget och tror inte den kommer att komma heller. En sak som jag hade önskar var att jag skulle vara tvåbarnsmamma innan jag blev 30. Trodde inte det skulle bli så men se där. Det kommer att slå in (om allt går som det ska) plus några månader dock. 


Så trött kille som vi var tvungna att väcka så vi skulle hinna till dagis. 
Härom kvällen så ville inte Eddie somna och blev superledsen. Inget funkade och han visste inte själv vad han ville och han var så trött. Till slut fick han en supp för vi misstänkte att tänderna spökade. Han blev lugn rätt snabbt och somnade och sov gott hela natten. Idag när jag bytte blöja så kikade jag i hans mun och ser då att en tand har spruckit igenom där uppe. Så fick vi våra misstankar bekräftade. Hoppas han slipper ha ont mer.
Måste bara visa det senaste till Eddie. Till mitt försvar så vill jag bara säga att de tre till vänster köpte jag för halva priset hos Pomp de Lux : )
Skjortan till höger är från Zara och den är helt underbar. Bilden gör den inte rättvist.

Nu behöver er jag min skönhetssömn : )
Kram och god natt.

3 kommentarer:

  1. Åh fyller du imorgon!? Då ska jag inte glömma att gratta dig ;-) fina fynd du gjort!
    Tack för din omtanke förresten :-) kram

    SvaraRadera