onsdag 24 november 2010

1 vecka kvar

Nu är det bara 1 vecka kvar tills vi flyttar, 1 VECKA, känns helt ofattbart. Nu har det gått rätt så lång tid sen vi skrev på papperna så man har på nått sätt förträngt att vi ska flytta : )
Det ska bli himla roligt i alla fall och i helgen ska vi packa ner så mycket som möjligt av det sista som är framme så vi slipper stressa i veckan.

Nu på söndag är det ju 1:a advent och vi kan inte pynta och göra julfint, så trist : ( Vi brukar alltid sätta upp julgranen den 1:a advent för att vi ska kunna njuta av den (ja, den är i plast) så länge som möjligt. Älskar vår julgran, den ser ur som en Disneygran, ni vet en sån som Piff och Puff  bosätter sig i hemma hos Musse och Pluto : )

Men det känns så onödigt att dra upp allt för en dag och sen ska det ner igen för att sedan packas upp. Men jag tänker i alla fall göra lite mys ändå. Ska in till stan idag och fika med en kompis och tänker då passa på att smita in på Lagerhaus och kika på lite fina prylar till en andventsljusstake som jag har sett i en tidning.
Lite ljus och mys måste man ju ha på söndag. Sen blir det nog en macka med julskinka och senap, julmust, glögg och lussebulle. Är det 1:a advent så är det.

Ha en bra kväll
Bilder lånade från http://www.lagerhaus.se/
2 kommentarer:

 1. Du är den grymmaste på att klä julgranar! När jag blir stor vill jag ha en lika fin gran som ni :)

  SvaraRadera
 2. Underbart,förstår att ni längtar efter helge : - )
  Tänk nu har du ett helt hus att pynta,jag är avis; - )

  Köpte du något fint på Gekås?

  Stor Kramis

  SvaraRadera