onsdag 10 november 2010

3 veckor kvar

God morgon

Idag är det exakt 3 veckor kvar tills vi får nycklarna till vårt hus, VÅRT hus. Känns fortfarande rätt ofattbart att vi ska flytta till vårt egna hus : )

Som sagt så får vi nycklarna onsdagen den 1 december så själva flytten sker på lördagen med hjälp av familj och vänner. Jag och Adde kommer att vara ledig på fredagen för man får tydligen ta ut en s.k flyttdag, då man får betald ledighet. Det va ju inte helt fel, då hinner vi att köra några vändor med smågrejor och göra annat som är skönt att ha gjort innan vi flyttar in.

Huset är ett tvåvåningshus på 112 m, ett bra "förstahus", lagom stort där man kommer att kunna utöka familjen utan att det känns trångt ; )
Jag har så många roliga idéer som jag vill göra nu, nu , nu. Kliar i fingrarna, men man får (tyvärr) skynda långsamt och bo in oss först. Tur att jag har en vettig sambo som kan ta ner mig på jorden när jag börjar sväva iväg allt för mycket.

Trädgården är ockå lagom stor, men någon enstaka buske. Så himla skönt att man har en mamma som älskar att hålla på i trädgården, hon har redan kommit med en massa bra idéer som vi kan göra till våren. En sak som vi har bestämt oss för att göra till våren är att vi ska måla om huset utvändigt. Nu är det en härlig ljusaprikos färg, men vi ska måla det svart med vita knutar. Det ligger ett hus i samma område som har målat svart och det så såååå snyggt. Så ni som är sugna på att komma på husmålarfest i vår är hjärtligt välkomna, det kommer självklart bjudas på en massa godsaker (ingen mutning här inte)  : )

Nerpackningen utav lägenheten går bra, vi har packat lite då och då sen husköpet blev klart. Vi tänkte ta ett ryck i helgen och packa så mycket vi kan. Jag vill att allt ska vara KLART när det är dags att flytta så det underlättar för alla.

Här ser ni hur planlösningen är, det lilla sovrummet på övervåningen ska bli en walk-in closet, superdupernice. Har alltid velat ha det. Får se hur mycket plats Adde får där ; )

Hoppas ni får en bra dag
Kram
 

2 kommentarer:

 1. ÅH! Jag förstår att de kliar i fingarna på dig! ; - ) O håller med dig om att vettiga sambos är guld värda! Hihi!

  Inte visste jag att man kan ta ut en såkallad flyttdag! Himla bra ju : - )

  Planlösningen ser jättebra ut & det ska bli riktigt spännande att få hänga med på er husflytt!

  KRAMIS tjejen

  SvaraRadera
 2. Mims o Freys ser fram emot spring o bus på tomten. Och svart är ju min favvofärg så klart jag kommer på målarfest ;) kommer bli galet snyggt!!!!

  SvaraRadera