fredag 12 november 2010

Hur hamnade jag i Sthlm?

Hej på er

Jag bor som sagt i Täby med min underbara sambo Andreas (a.k.a Adde). Just nu bor vi i en 2:a i Grindtorp men som jag nämnt innan så ska vi flytta till vårt hus om ca 3 veckor.

Jag tänkte berätta om hur jag hamnade i Sthlm.

Jag är urspungligen från Sthlm men flyttade ner till Halmstad med min famillj när jag var 4 år (1988). År 2000 så träffade jag mitt livs kärlek Adde. Han bodde i Sthlm så det blev VÄLDIGT många turer fram och tillbaka och många tårar när man inte kom med på standbyplatserna på flyget : ) Får inte glömma att nämna mina fina föräldrar som ställde upp i vått och torrt för att vi skulle kunna träffas.

Efter 4 år med distansförhållande så kom Adde in på Högskolan i Halmstad och oj vilka lycka det var. Adde pluggade i 1 år och sen en termin till men då var lektionerna bara på lördagar. Så då jobbade han i Sthlm mån-tors och flög sen ner torsdag kväll och stannade till söndagen, sen hem igen. Inte så kul men jag fick iaf träffa honom halva veckan : ) 
Under den tiden så pluggade jag på en KY-utbildning i Laholm så när jag hade läst klart min utbildning våren 2006 så valde jag att flytta upp till Sthlm med Adde för att testa på livet där. I augusti 2006 så gick flyttlasset, vi hade köpt en lägenhet under våren som Adde och hans familj hade fixat i tills vi flyttade in. Oj vad många tårar det blev när vi skulle åka från huset i Halmstad (får tårar i ögonen nu bara av att skriva detta). Det blev även en del tårar på vägen upp.

Jag har aldrig ångrat flytten hit upp för jag trivs så otroligt bra och har träffat vänner för livet, men det är ändå väldigt tuff för mig ibland att min familj bor i kvar i Halmstad. Jag är väldigt familjekär och älskar att umgås med min familj, ibland blir jag ledsen för jag saknar dem så. Men jag har verkligen världens bästa sambo, han ser till att jag planerar in helger då jag åker ner till familjen. Jag mår bra när jag har dem besöken att se fram emot. Nu när vi har köpt hus så kan dem komma upp och hälsa på oftare för nu har vi plats för alla, nästan det bästa med husköpet : )

Ta hand om era nära och kära, dem är guld värda
Nedanför ser ni bilder på min underbara familj som jag ÄLSKAR över allt annat på denna jord <3Världens bästa föräldrar
 

Världens bästa sambo
 


 


Världens bästa svåger
 
Världens bästa syster
 


Världens sötaste systerdöttrar, mosters pärlor2 kommentarer:

 1. Tack för att du kom hit och tog mig med storm!
  Älskar dig för alltid <3

  SvaraRadera
 2. Åh vännen. Minns ert förhållande i gymnasiet. Niva så kära redan då!
  Kommer gärna o hälsar på sen!
  Carina

  SvaraRadera