söndag 14 november 2010

Världens bästa Daddy

Grattis på farsdag världens bästa Daddy
Roligaste pappan som finns
  

Som ni vet så är det farsdag idag och jag vill passa på att gratta min pappa och säga att jag älskar dig över allt annat. Man kan inte ha en bättre pappa, du ställer alltid upp för mig och min syster i vårt och torrt. Du är helt enkelt bäst, glöm inte det.
Känns tråkigt att jag inte kan fira farsdag med familjen, min syster och hennes familj ska hem till mina föräldrar ikväll...tänker på er och saknar er.

Söndag idag, känns som alltid lite vemodigt eftersom man ska tillbaka till jobbet imorn, alltid skönt att vara ledig : )
Vaknade rätt tidigt imorse och låg och tittade på tv medan Adde sov. Tanken var att jag skulle gå och gymma senare på dagen men jag tog mig en kik på Njoy´s (mitt gym) passchema och såg att det var ett spinningpass 10.30. Så jag pallrade mig iväg på det och som vanligt så var jag helt slut när jag kom hem. Det går bara inte att ta det lugnt på dem passen, man pressar sig till max och det är ju bra : )

När jag kom hem från spinningen så åkte Adde och gymmade så jag gjorde lite frukost/lunch och gosade ner mig i soffan. Sen dess har jag inte gjort så mycket mer, tagit en powernap och slötittat på 16 and pregnant.

Nu har Adde har precis åkt för att fira sin pappa med hans bröder, men jag följer inte med för jag ska åka till min underbara vän Lin och ha världens bästa söndagskväll med henne och hennes två vovvar.

Hoppas ni får en lika bra söndagskväll som jag kommer att ha.

2 kommentarer:

  1. Vad som inte riktigt framgick här va att Jojo åkte hem till MIG och lagade MIN favoriträtt! Plus att jag fick en chokladkalender. Hon är ju för söt den där bruden alltså <3

    SvaraRadera
  2. Det e ju för att din mamma betalar oss en peng varje månad för att va snäll mot dig ;)

    SvaraRadera