torsdag 25 april 2013

Låååångpromenad!

Solen sken som bara den idag och jag såg att tempen skulle gå upp under dagen. Så jag packade ner barnet i vagnen (där han slocknade direkt) och gav oss ut på en promenad som slutade på 3tim och 20 : ) Jäklar vad jag har gått men blev två pauser också så det var inte i sträck.

Började med att gå till ett fik som ligger en rätt bra bit från oss. Där satte vi oss i solen och jag köpte en så god räksallad med ett underbart surdegsbröd. Eddie vaknade precis när vi var framme men han satt så nöjt i vagnen och tuggade på sin giraff Sophie. När jag ätit klart så gick vi till Täby centrum och kollade lite affärer. Köpte ett par mörkblå byxor och en Batman t-shirt till Eddie. Mamman fick iaf en latte och då passade Eddie på att äta också. Sen rullade vi hemåt och lilleman somnade direkt. Det var en tjurig unge jag hade att göra med emellanåt. Han ville inte sitta i vagnen vissa stunder. Glömde ta med bärselen (klantigt) så jag bar honom. Men bara korta stunder och sen fick han hoppa ner i igen och var då lugn ett tag till. Klart man inte vill sitta i vagnen i över 3tim. Så han var ändå väldigt duktig. Var helt slut när jag kom hem och ville bara slänga mig i soffan. Men det kan man ju inte. Alltid någon som vill ha uppmärksamhet... Så jag blev sååå glad när Adde sa att han skulle komma hem dag.

Efter lite stök och bök somnade Eddie vid halv åtta och vi tog det chill i soffan. Sen gjorde jag mina squats (190st) och började plocka med alla kläder som ligger överallt på ovanvåningen. Skönt att äntligen börja med det. Har skjutit det framför mig lite för länge nu.

Efter en dusch är jag rätt mör i kroppen så nu ska jag sova. Mina killar sussar sött.

2 kommentarer:

  1. Inspirerad för en promenad idag! :)

    SvaraRadera
  2. Ser galet gott ut! Så duktig du är med dina promenader & squats! Jag hade fallit ihop om jag gjort så många hehe

    SvaraRadera