fredag 12 april 2013

TGIF!

Grått och mulet har det varit idag och lite regn kom det också. Tur att vi bara har hängt i Täby Centrum med farmor/svärmor ; )

Vi strosade runt och kikade i lite butiker. Eddie fick självklart fina kläder från sin farmor. Blev en skjorta, baseballjacka och ett par jeans, tack snälla. Eddie har jeans i 68 men de är fortfarande för stora så det blev ett par i 62 som han kan han tills han tjockar på sig lite, hihi. Sen hade jag 30% rabatt inne på Lindex om man köpte minst 3 barnplagg. Så det blev strumpor och en mössa från Littlephant. Ja jag gillar den kollektionen : )
Hittade faktiskt en jacka och skor som jag gillade men det får tyvärr vänta. Nu är det köpstopp för fröken Persson. Får kolla nästa månad istället. Blev bjuden på lunch av svärmor och sen bjöd jag på fika tillbaka. Var en riktigt mysig dag.

När vi kom hem så fixade Adde klart med listerna i klädkammaren och sen åkte jag och köpte mat. Eddie somnade precis innan jag kom hem så det blev slapp i soffan (som vanligt) med lite god mat.

Nu ska jag sova så man hinner få lite sammanhängde sömn innan lilleman börjar stöka.

2 kommentarer:

  1. Vilken härlig dag ni haft! Den jackan är så fin ju! Dante har oxå den! ;) tänk vad snygga våra killar kommer vara!

    SvaraRadera
  2. Aah, tror jag testat den tidigare nån gång :) Gott!

    SvaraRadera