söndag 2 februari 2014

Helgen!

Har tänkt skriva ett inlägg i flera dagar men inte orkat. Passar på nu när jag på väg hem från jobbet.

I torsdags så åkte pappan bort i jobb och kom inte hem förrän igår. Så jag och lilleman har varit solo. Eddies farmor var gullig och hämtade honom på dagis lite tidigare och sen åkte jag hem till dem efter jobbet. Blev bjudna på mat och sen fick vi låna farmors bil över helgen. Tack snälla.

I fredags så fick jag då lämna Eddie och det var med en liten klump i magen vi hoppade ur bilen utanför dagis. Kan inflika att veckan gått jättebra för Eddie då han har fått sova en lite nap efter mellis vid 9. Han har varit sitt vanliga glada busiga jag och ätit bra. Så det är de rutinerna som gäller tills han orkar utan mer sömn.

Lämningen gick helt utan tårar från varken Eddie eller mamma och kändes ju helt underbart. Hann även med ett litet snacka med fröken om lite allt möjligt eftersom jag inte lämnat el hämtat innan.
Slutade sen tidigt och hämtade Eddie vid 15 och han sken upp som en sol när han såg mig och sprang mot mig ❤️
Vi lekte och mös hemma innan Eddie fick middag och sen åkte vi och köpte sushi till mig. Vid läggning tog det typ 15 min för honom att somna, skönt. Åt min sushi och la mig sen i soffan och kolla tv tills ögonen gick i kors.

Eddie sov i sin säng till 03.20 då han vaknade och gick in till mig. Somnade om och vi sov till 06.45. Strax innan 11 traskade vi bort till centrum för att träffa kompisen Ebbe och hans mamma Karro. Eddie somnade på vägen dit och sov 2 tim så jag fick äta lunch och fika gott i lugn och ro : )
På em var vi bara hemma och röjde med lek och städ. Eddie gick på mammas nerver emellanåt. Han har börjat få små utbrott när saker och ting inte går hans väg, lovely : )
Efter ett kvällsbad så somnade han igen vid 19 på en kvart ungefär. Så skönt att det går smärtfritt när man är ensam.

Igår hade vi bokat in en dejt med svägerskan Mia i Täby centrum. Eddie fick knata runt en stund men fick sen hoppa i vagnen och somnade gott. Då passade vi på att äta lunch i lugn och ro på Vapiano. Lika gott varje gång. Blev lite småshopping och sen åkte vi hem till oss i hängde lite. 

Sen kom pappan äntligen hem och vi busade massor innan vi beställde hem pizza som vi mumsade på. Efter Eddie somnat så kollade vi på en film (jag slumrade visst till en stund) och sen gick vi och la oss.

Blir tyvärr långa inlägg när jag är så dålig på att blogga.

Hoppas ni hade en mysig helg?
Kram
  







4 kommentarer:

  1. Skönt att ni haft lite att göra när ni varit ensamma. Går han in själv till dig på natten? Sover han i "vanlig" däng nu då? Så duktig han är!
    Kraam

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja han sover i sin säng. Tyvärr inte hela nätterna... Men han går in till oss själva i stort sett alltid. Det är ju skönt att han kan göra det. Vill dock att han ska sova i sin säng hela natten. Inte för att han stör så mycket när han ligger mellan oss men att ska vänja sig att sova där. Men det ger väl med sig till slut 😃
      Kram

      Radera
  2. Skönt att det går bra för Eddie på förskolan! Bra att de låter honom sova en stund på fm så han är pigg och glad resten av dagen. Duktig han är som sover i stor säng! Synd att vi bor så långt ifrån varandra, jag och Dante hade gärna hängt med Er!

    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja så himla synd att vi bor så långt ifrån varandra.... Hoppas vi kan ses i vår/sommar. Hade varit så mysigt 😊 kram

      Radera