måndag 8 november 2010

Helgen som var


Hej Bloggen : )

Min underbara, fina, bästaste syster Therese var och hälsade på mig i helgen som var så jag tänkte berätta om vår härliga helg.
Jag hämtade upp henne på Arlanda i torsdags kväll, sen åkte vi och åt en sen middag och sen bar det av till Täby och sängen : )

Blev inte mycket till sovmorgon på fredagen så vid 7-snåret var vi uppe och kollade lite tv och snackade lite skit. Therese hjälpte även mig med att fixa min blogg, inte lätt att komma på ett namn kan jag säga : )
Tillslut efter lite frukost å fix med bloggen så drog vi oss in till storstaden. Började med att köpa en varsin latte och strosade runt på Östermalm, där vi kände oss precis som hemma ; )
Blev ett stopp på Urban Outfitters där jag inhandlade två fina halsband. Därefter var vi ju tvungna att kila in på Marc Jacobs butiken och kika lite och oj vad vi shoppade, Therese kom ut med en.....fickspegel : ) den va jättefin och det stod Marc Jacobs på så hon var mer än nöjd.
Nu började magarna kurra så vi gick till Vapiano på Stureplan och åt god pasta och drack ett glas vin, sååå härligt. När vi var mätta och belåtna tog vi oss till Drottninggatan, kollade runt i butikerna där och shoppade lite.
När Drottninggatan var avklarad så tog vi oss till Söder och hälsade på min fina vän Lin som jobbar på Designtorget. Även där blev det såklart shopping, lite smått å gott.
Till middagen hade vi bokat bord på Mamas & Tapas på söder, så vi promenerade dit vid 18-tiden. Där började vi med en öl och ett glas vin i baren medan vi väntade på vårt bord. Sen smaskade vi i oss en massa god tapas och drack Sangria, ååhh så gott allt var.
Sen bar det av hem till sängen där vi somnade gott : )

Lördagen bjöd på en sväng till Täbban och sen till Barkaby, eftermiddagen avslutade vi med fika på IKEA.
På kvällen åkte vi hem till min systers vän Mickan och hennes goa dotter Signe. Det bjöds på carbonara, vin och jättegod kolapaj. Även efter den kvällen så stupade vi i säng av trötthet.

Söndagen blev slapp eftersom Therese plan gick 14.10. Så förmiddagen spenderades hemma hos oss och sen tog vi en sväng förbi vårt hus så syrran fick se det : )
När vi lämnat syster yster på Arlanda så åkte vi och handlade middagen för kvällen och sen blev det slapp i soffan resten av kvällen.
Så det var min helg i "korta" drag ; )

Snart ringer min sovklocka, sov så gott mina vänner.
Kram

3 kommentarer:

  1. Det var en toppenhelg! Tack!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Vilken kanonhelg ni hade! Jag blev sååå glad över ert besök ska ni veta :)

    SvaraRadera