söndag 7 april 2013

Aprilväder!

Det kan man verkligen säga att vi haft idag. Strålande sol växlat med rejält snöfall emellanåt. Har kommit så mycket att det ligger kvar : ( Hoppas det smälter undan tills imorn. Nu vill vi ju ha vååår.

Vi har haft en bra helg. I lördags hämtade jag och Eddie upp bästa vännen/gudmor Lin för en tur till Täby centrum. Blev en riktig mysig dag med shopping, lunch och fika. Som vanligt blev det mest shopping till lilleman men mamman fick iaf ett par tights, en sportbehå och en mascara. Pappan fick sig en ny jacka också.
Eddie fick en cool t-shirt från Kappahl, två bodys från nya kollektionen Littlephant och en ribbad vit body med knappar från Lindex. Stod och velade över en jättefin onepiece från Littlephant men sa till mig själv (flera gånger) att den behöver han inte. Då sa Eddies gudmor att det är självklart att han ska ha den och köpte den till honom, så glada vi blev. Blev även bjuden på lunch och fick två fina presenter också. Kändes som man fyllde år. Tack fina vän för allt. Vi bjöd på fika iaf som ett litet tack : )

Efter att slagit ihjäl ett ex antal timmar i täbban så åkte vi och hämtade motionscykeln som vi beställt. På vägen hem därifrån blev Eddie sååå arg. Jäklar vilken pipa han har den där ungen : ) När vi bara har någon minut kvar innan vi är hemma så tystnar han och när vi ska ta ut honom så ser vi att han somnat. Haha, det svänger snabbt för de små.

På kvällen blev det hämtmat och slapp i soffan. När vi skulle gå och lägga oss vid tolv så vaknade såklart Eddie och kunde inte komma till ro. Tillslut fick han lite mat och somnade mellan oss. Så inatt har jag haft två små fötter tryckt mot bröstet (han ligger alltid på tvären när han ligger mellan oss) och haft typ 20cm att sova på : )

Men vi fick sovmorgon till 9 och sen dess har vi fixat här hemma. Adde har målat i klädkammaren, satt upp lampor och jag har plockat med alla kläder som legat överallt. Känns som man inte gör annat än plockar hela tiden.

Snart ska jag hoppa i säng och hålla tummarna att Eddie inte bökar inatt.

God natt på er.







1 kommentar:

  1. Den där onepiecen är så fin, vill verkligen köpa den till sonen så jag hoppas den finns kvar ett tag.

    SvaraRadera