fredag 6 september 2013

Friday fun!

Idag har vi haft en toppendag igen. Mannen har varit hemma från jobbet för att vila ryggen så jag och Eddie gick till lekparken för att träffa Karro och Ebbe. Vi köpte med oss en pizza som vi delade på och satt i gräset och åt. Eddie blev också sugen och åt som bara den.

Sen gungade barnen i stora gungan tillsammans. De låg och njöt en bra stund innan Eddie ville upp. Ebbe hade kunnat ligga där hela dagen : )

Barnen fick sin lunch och somnade sen samtidigt så vi mammor kunde ta en fika och prata. Killarnas ena tjejkompis Astrid kom förbi en sväng och sa hej med sin pappa. 

Vid 15 knatade vi hemåt för lite bad och packa om skötväskan för vid 18 mötte vi upp Karro och Ebbe igen för att äta middag. Karros man var bortrest och jag ville att Adde skulle få lugn och ro för att vila ryggen. Denna kväll var redan planerad för Adde skulle ha varit på jobbet tills söndag men blev ju hemma pga ryggen. Så vi åkte i iväg iaf som planerat. Köpte med oss thaimat och hade en supertrevlig kväll. Barnen röjde runt som vanligt och Eddie somnade till slut i min famn strax efter 20 och sov tills vi åkte hem vid 22. Nu sussar han gott i sin säng ❤1 kommentar:

  1. Har aldrig förr sett någon vara så söt när han äter pizza, Eddie han kan han :D

    SvaraRadera