onsdag 11 september 2013

Sälja!

Eddie har ju så mycket kläder som han vuxit ur och allt ligger på hög och väntar på att läggas ner i vakuumpåsar och förvaras tills ett syskon (förhoppningsvis) kommer. Men funderar på om jag ska spara favoriterna och sen sälja av resten... Om det blir en tjej nästa gång så kommer det mesta inte användas. Nej, jag är inte emot att tjejer har "killfärger" eller killar har "tjejfärger". Men allt kommer vi inte vilja klä lillasyster i ; ) Men blir det en lillebror så kan ju allt användas. Hoppas ibland på att det blir en kille så man får använda allt fint igen, vilket i-landsproblem alltså : ) 

Någon där ute som är sugen på att köpa killkläder från strl 50-68 (åh snart 74) om jag bestämmer mig för att sälja??


2 kommentarer:

  1. Svar:Vad skönt att det finns andra mammor som du går bra ihop med! Utan mina vänner här och mammor jag lärt känna via bloggen och haft möjlighet att träffa är verkligen guld värt! <3 Träffade en mammagrupp förrra veckan men kände att det inte var någon man klckade med direkt. Men vi ska träffas igen nästa vecka och man kanske lär känna varandra bättre och hittar "klicket" :D Kram!!

    SvaraRadera
  2. Jag försöker att sälja av så mycket jag kan vid byte av storlek, på så sätt känns det bättre när jag köper nytt, hihi!:-)

    SvaraRadera