måndag 2 september 2013

Lekparken!

Idag vaknade Eddie upp (efter en bra natt) som sitt vanliga jag och har varit en glad skit i stort sett hela dagen. Den lilla förkylningen han hade är i stort sett borta. Själv var jag ett vrak, hoppas bara inte jag åker på något : (

Trots min trötthet och dåligt väder ute så tog vi oss ut på promenad. Anledning var väl främst för att jag trodde vi tappat bort Eddies fina molnmössa på vår promenad i lördags. Blev lite ledsen när jag inte hittade den igår. Visst att det bara är en mössa men den är en favorit. Såg ingen mössa på hela vägen så sista chansen var att fråga på Ica där vi handlade i lördags. Åh tror ni inte att den var där??!! Busungen hade såklart passat på att kasta den (som han gör med allt) från vagnen när inte mamma tittade. Jäkla unge ❤ Jag vart glad att den hittades iaf : )

När vi kom hem strax efter elva så var jag helt slut. Längtade tills Eddie skulle somna igen för jag hade bestämt att sova med honom : ) Men då undrade min mammavän om vi ville äta lunch och hänga i lekparken. Såklart ville vi det. Gav Eddie mat och sen hopp i vagnen igen och gå bort. Eddie somnade på vägen dit, helt otippat faktiskt då han nästan precis hade sovit. Vi köpte oss en varsin barnpizza och satte oss i lekparken. Efter vi var klara och Eddie hade vaknat så gick vi och gungade och sen blev det sandlådan. Eddie drog iväg på egna äventyr och kollade allt. Hamnade på en stor kulle när han skulle få tag i kajorna som knatade runt där. Inte ett dugg rädd att lämna mamma. Fick gå och hämta honom överallt. 
Avslutade dagen med en fika och sen gick vi hemåt. Rätt trötta båda två men så nöjda med denna dagen.

Nu ska jag sova. Är som sagt jäkligt trött. God natt på er.


Här bestiger Eddie den jättestora kullen : )1 kommentar:

  1. Åååh, söteddie :D Såg ju en video på han på instagram :) Och vilken tur ni hitta igen mössan hans!

    Men åh, så himla mysigt :D Längtar till han kan säga mamma också :) Nu har han hållt på jättemycket på morgon "bappaa.." Så jeeekla sött :D ojoj!

    SvaraRadera