måndag 23 september 2013

Måndag!

Idag blev det häng med fina vänner. Vi möttes upp i Täby centrum och började med lunch på Vapiano. Såååå gott och farligt att de har öppnat så nära oss : )

Efter det fick barnen leka av sig i det nya lekrummet de har byggt där. Allt var klätt i mjukt tyg så man behövt inte oroa sig att barnet skulle ramla och slå sig. Inte så hårt iaf ; ) Skönt för barnen att få röja av sig lite så de slipper sitta stilla hela tiden. Både barn och mammor gav det tummen upp. Sen tog vi en fika och alla tre barnen somnade samtidigt så vi kunde sitta i lugn och ro och prata. Två tummar upp för det : ) Rikigt bra dag hade vi som alltid med detta gäng.

Var hemma vid 17 och då röjde barnet lite till innan middagen. Gjorde pannkakor igår och det blev några stycken så det fick bli middagen idag med. Eddie åt massor och älskade grädden, precis som mor sin : )
Blev sen bad för barnet, välling och hopp i säng. Medan jag nattade Eddie så började pappan att måla på kontoret där vi håller på att göra om. Eddie ska få sitt rum nu så då får kontoret bli kombinerat med gästrum och gym. Blir nog kalas.

Dags att sova och hoppas på en lika bra natt som var. Eddie sov mellan 19.15-07.30 i sin säng utan att vakna. Såna nätter gillar vi. God natt på er.

Ja, Eddie tog sig upp på tv-bänken igen med hjälp av lådorna. Alltså vilken unge, han är inte dum inte ; ) Nu blir det till att sätta spärrar så han inte kan få ut dem och använda dem som trappa upp...

2 kommentarer:

 1. Låter som en bra dag! :)
  Ja, känner lite samma sak! Vapiano så nära! ;)

  Åå vad goda pannkakorna ser ut! :)

  SvaraRadera
 2. Låter som en bra dag! :)
  Ja, känner lite samma sak! Vapiano så nära! ;)

  Åå vad goda pannkakorna ser ut! :)

  SvaraRadera