söndag 1 september 2013

Söndag!

Med två stökiga nätter så har hela familjen varit sega idag. Eddie har sovit oroligt, vaknat och varit ledsen. Igår när vi var iväg på middag så bytte vi 4 b-blöjor inom loppet av knappt 3 timmar. Helt galet. Plus att han började bli lite snorig igår. När vi kom hem från middagen (vid 00.30) så vaknade Eddie och vi tänkte att det var lika bra att byta blöja och ta tempen. Ingen feber men han var så arg och ledsen när vi bytte blöjan. Fixade välling och trodde han skulle somna om direkt, men icke. Han var vaken i en och en halv timme och var inge glad alls. Till slut somnade han i min famn. Sov ett par timmar och vaknade vid 05 och var ledsen igen : ( Då blev det en panna välling igen och även en supp. Efter en stund somnade han tätt nära sin pappa och då fick vi sova till 09.30. Idag har han inte blivit sämre men varit gnällig/ledsen och vill vara uppe i famnen. En del leenden och skratt har det blivit iaf. Det borde ha med hans tänder att göra. Eller vad tror ni? Håller tummarna för en bra natt nu.

Som sagt var vi iväg på middag igår. Det var alla mamas (från mammagruppen), barn och våra respektive. Så himla kul var det. Ena familjen kunde inte komma då de blivit sjuka. Synd men det lär bli fler middagar. Barnen lekte och männen lärde känna varandra. Blev en lång kväll då vi var där redan kl. 16.30 och åkte hem vid 00. Det var en mycket lyckad kväll.

Lille tröttfisen idag
Några röj blev det också såklart : )

Åh Eddie har gått två steg själv några gånger de senaste dagarna. Vingliga steg men utan att hålla sig i något/någon : ) Han har även stått själv längre stunder. Man kan inte bli annat än stolt. Vår stora fina kille ❤

1 kommentar:

  1. Man får samtidigt vara tacksam att man ärvt så mycket.. men genom det så blir man så snål.. för att man har ju redan så mycket ;) Men nu ska jag inhandla iaf litegrann, hihi. Och nu kanske han har 74 lite längre än typ 50.. haha :P Då växtes ju allt ur i raketfart ändå..

    Men du, najs med rabatt på kappahl :D Dom har ju så mycket fint!

    Kram!

    SvaraRadera