tisdag 10 september 2013

Helt tomt!

Ja det är vad det är hemma på våra fönsterbrädor, hyllor och tv-bänk. Allt har vi i stort sett tagit bort så det är inte så fint här hemma nu... Lite trist men det var det enda alternativet. Antingen det el att köra med NEJ till allt Eddie pillar på. Åh det sistnämnda är helt kört. Det enda han gör när man säger nej är att titta på en, flina och pilla igen. Så vi kör på att plocka bort allt. Förhoppningsvis så kan jag plocka fram lite fint när han börjar lyssna på våra nej ; )

Idag vaknade jag med värsta träningsvärken och ont i ena knät. Körde ett dubbelpass igår på gymmet. Först 30 min CXworx (coreträning) och sen 45 min spinningen. Första gången jag körde core och fy fan vad jobbigt det var men välbehövligt för mig. Sen på spinningen så small det till i ena knät och fick skitont. Kunde inte köra fullt ut första delen men i slutet kunde jag köra all in. Men när jag vaknade imorse hade jag såååå jäkla ont : ( Har väl förmodligen överansträngt knäna eftersom jag är ute och går varje dag. Dags att vila lite så de inte pajar helt. Men detta dubbelpass kommer jag definitivt fortsätta att köra.

Idag har vi ätit lunch med mamas och barn och sen hängde vi på ÖF så barnen fick leka av sig. Mysigt som vanligt.
Alla blommor har hamnat i köket där barnet inte kan nå dem : )


Bästa kompisarna ❤❤❤

3 kommentarer:

 1. Mina fönsterbrädor är så höga att Rex inte når, tack och lov :) Men mycket annat försvinner, har börjat plocka undan idag och funderade då på om det kommer bli några grejer kvar till slut.

  SvaraRadera
 2. Ja, förstår att att det blir mer praktiskt så där! :)

  Härligt med träning! Jag har också varit iväg idag! :)

  SvaraRadera
 3. Hihi, känner igen det är!

  SvaraRadera