söndag 15 december 2013

Gårdagen!

Skulle ha bloggat igår kväll men somnade i soffan : )

Igår efter frukost (el precis innan lunch enligt kl) packade vi in oss i bilen. Först åkte vi och slängde skräp sen blev det en sväng till Barkaby handelsplats. Första stoppet blev Net on Net för att köpa en kamera till Eddies rum. Gör ett annat inlägg om den. Sen tog jag en snabbis in på Ikea medan grabbarna satt kvar i bilen. Köpte en bänk med förvaring till Eddies rum. Fick även med tyg som ska blir gardiner där inne. När jag kom ut hade Eddie somnat så gott i sin stol. Då passade vi på att åka till Jysk och köpte ett frottéöverdrag till madrassen i myshörnan. Sen avslutade vi trippen med att handla lite till kvällen.

Fixade på Eddie rum på em. Flyttade bl.a. över hans spjälsäng så han får öva på att sova där inne innan det är dags för stora sängen. På kvällen kom Andreas föräldrar på middag och fotboll.

Eddie älskar att mecka med sin pappa. Pappan tycker det är sådär kul  ; )
Två sidor från Eddies rum. Sista sidan är lite rörig för där står den nya sängen och en stooor låda med hans utväxta kläder, ett skåp och flyttlådor som ska bort. Får visa det när det är städat : )

1 kommentar: