onsdag 12 mars 2014

Fyra!

Tänk att vi ska bli 4 i vår familj. Känns forfarande väldigt konstigt. Men det är så spännande att få se vad det är för liten tjej som gömmer sig därinne. Kollade igenom lite på bilder på Eddie när han precis kommit. Såååå himla liten, kommer knappt ihåg hur den tiden var. Helt plötsligt blev han så stor ❤️

Idag är det 58 dagar kvar till BF och får se om bebis kommer innan eller efter. Lär väl inte komma på BF som Eddie gjorde : ) nu hoppas vi bara på att allt går bra hela vägen så vi får en välmående bebis. Har läst om så många som förlorat sina barn på ett eller annat sätt. Så orättvist... Kan tyvärr inte styra över om något händer. Får såklart hoppas på det bästa.

Har även börjat kolla lite på vad som ska packas ner i BB-väskan sen. Tvättat alla nya kläder till bebis (ja det har blivit lite nytt) och ska gå igenom de kläder Eddie hade när han var spädis. De är ju sååå små de plaggen.

Till BB-väskan.

Kolla vilken liten en ❤️Tog fram en bild från v.31 med Eddie och jämförde med magen nu i samma vecka. Hjälp vilken skillnad, hoppas inte syster är megastor ; )

Klart hon ska ha en sån här body : )

1 kommentar:

  1. Hehe näe det kommer hon säkerligen inte vara! Eddie var ju liten och dessutom kille.
    Jättefina kläder. Du får inte läsa en massa hemska berättelser, det hjälper dig inte. Man får ta en dag i taget och hoppas på det bästa. Kraaam

    SvaraRadera