söndag 16 mars 2014

Norrköping!

I lördags så gjorde jag och Eddie en liten roadtrip ner till Norrköping för att hälsa på en tjej som jag har pratat med via Instagram och blogg i typ 1 år. Hon har en dotter som är 4 månader yngre än Eddie. Nu bestämde vi oss för att träffas på riktigt så vi åkte som sagt ner igår för att träffa söta Tuva och hennes goa mamma Emelie. Lite pirrigt var det allt, från båda hållen, men när vi väl sågs så kändes det så naturligt och allt flöt på. Pratade om allt möjligt. 

Vi var en stund hemma hos dem och barnet fick leka lite. Alltså de där två ungarna är lika galna och knäppa. Myror i brallan och fullt ös hela tiden. Fick även träffa Emelies sambo som också var väldigt trevlig. Efter en timme så packade vi ihop oss och åkte till Busfabriken så barnen kunde röja loss ännu mer. Självklart var det massor med folk eftersom det var lördag men var inte så farligt ändå. Började med att äta lunch allihopa innan vi släppte lös vilddjuren. 

Eddie var helt bananas. Första gången han var på ett lekland och han gillade det sååå mycket. Ruschkanan gick han upp för själv (från båda hållen) och bara åkte utan att jag hjälpte honom. Tjöt och tjoade och tycker det var så kul. Var verkligen så roligt att se honom så glad men det tog på mina krafter att springa efter honom och hänga i bollhavet där man knappt kom upp ifrån, haha. 

Efter en hel del röjande så valde vi att ta en fikapaus. Barnen fick lite riskaka och smoothie medan mammorna smaskade på chokladbollar. Eddie fick mjukglass också som han försökte dricka upp (som han gör med det mesta nu för tiden). Vi märkte också att båda barnen började bli trötta så vi bestämde oss för att gå en runda med vagnarna. Tuva slocknade på direkten och Eddie satt mest och bara stirrade rakt fram, så trötta barn. Vi strosade runt och kollade lite butiken och sen bestämde vi oss för att börja rulla hemåt.

Är så glad att vi bestämde att vi skulle ses på riktigt. Så himla goa tjejer. Detta kommer vi garanterat att göra om. Nästa gång blir nog till sommaren och då skulle vi köra grillkväll hos oss : )

Tack Emelie och Tuva för en toppendag ❤️
 1 kommentar:

  1. Är också så himla glad att ni kom! Var faktiskt lite pirrig hela veckan men det kändes som det släppte så fort vi såg varann :D Jättelyckad å mysig dag och vi ser fram emot att hälsa på er nästa gång!! Fina bilder på våra godingar <3

    SvaraRadera